Hem / Fibernät / Priser & Villkor

Fibernät

Priser & Villkor

Kalkylator

Priser för fiberanslutning

Fibernätet byggs ut områdesvis i olika etapper. Angivna priser gäller de anslutningar som görs i projektform. Vid anslutning utanför pågående eller avslutade projekt lämnas separat offert som efteranslutning.

Efteranslutningsavgift villaprojekt är 22 700 kr
Tillkommande lägenhet/lokal i samma byggnad är 5 000 kr.
Tillkommande byggnad på samma fastighet (inom 50 meter) är 10 000 kr.

Ansök om efteranslutning (BankID)
Ansök om efteranslutning (PDF)

Anslutningsavgiften i landsbygdsprojekt är 23 700 kr
Tillkommande lägenhet/lokal i samma byggnad är 5 000 kr.
Tillkommande byggnad på samma fastighet (inom 50 meter) är 10 000 kr.

Ansök om efteranslutning i landsbygdsprojekt genom att skicka ett meddelande till info@ueab.se.

Prisreducering – Gräv själv

Du kan välja alternativet Gräv själv på egen tomtmark vilket reducerar priset med 1 500 kronor. Det står er därefter fritt att välja om ni själva vill gräva på egen tomtmark eller anlita någon annan att göra det för att därigenom kunna utnyttja ROT-avdraget för det arbetet. Alternativt väljer ni komplett installation där vi utför allt arbete fram till färdig fiberanslutning.

Gräv själv-blankett (PDF)

Vid valet Gräv själv erhåller ni vid kundbesök en blankett/instruktion som skall skickas in efter utfört arbete. Inkommen blankett/instruktion ligger till grund för att gräv-själv-rabatten erhålls i samband med fakturering av fiberanslutningen.

Öppet fibernät

Vi har ett så kallat öppet fibernät och använder sedan många år tillbaka Telia som kommunikationsoperatör. I vårt öppna fibernät får du som kund tillgång till marknadens bredaste utbud av tjänsteleverantörer som erbjuder såväl internet som TV och telefoni till bra priser. Oavsett vilka tjänster du är intresserad av kan du själv välja leverantör – och du kan enkelt byta om du inte är nöjd.

Bredbandswebben.se

Skip to content