Hem / Om oss / Team Energi

Om Ulricehamns Energi

Team Energi

Man på cykel

Vi är en del av vardagen

En väl fungerande infrastruktur är en förutsättning för att vardagslivet ska fungera.

Vad innebär det? Jo, att Ulricehamns kommuninvånare kan vakna i ett varmt hem, ta en tidig morgondusch. Att de har el till kaffekokaren, att de kan förflytta sig på bra vägar till jobbet. Att de har tillgång till snabb och stabil kommunikation mot världen, att soporna är hämtade när de kommer hem. Att de kan läsa en god bok i sänglampans sken.

Självklara saker som de inte behöver tänka på. Vi finns och verkar här, i vår bygd.

Vårt uppdrag

Ulricehamns Energi är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Vi ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn, vilket innebär att vi bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera. Vi är en del av vardagen helt enkelt!

Jobba hos oss

Vi är närmare 90 stycken anställda på Ulricehamns Energi vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun.

Årsredovisning

I takt med att Ulricehamn växer, så växer vi. I vår årsredovisning kan du läsa om vad som hänt under det gångna året.

Årsredovisning 2023 (PDF)

Två personer vid en dator och en karta

Vår affärsidé

Vårt uppdrag
Ulricehamns Energi skall tillhandahålla god infrastruktur så att människor och företag kan bo, verka och utvecklas hållbart i Ulricehamns Kommun.

Vår mission

Vårt sätt att arbeta
Genom att ha blicken i framtiden, engagemang och närhet till kund, bygger och underhåller vi infrastruktur med fokus på hållbarhet.

Vår vision

Är vår dröm
Vi skapar hållbara invånare, för en bättre framtid.

Här finns vi

Tornet hos Ulricehamns Energi

På Karlsnäsvägen
Vårt huvudkontor ligger på Karlsnäsvägen 11. Hit kommer du om du vill besöka oss.

Kontakta kundservice

Karta över Team Energi

I hela kommunen
Vår verksamhet pågår runt om i hela Ulricehamns kommun.

Glas som fylls med vatten

Hemma hos dig
Våra leveranser når ofta hela vägen hem till dig. Leveranser som måste fungera. Alla dagar. Dygnet runt.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är vår själ och genomsyrar allt som görs i vårt varumärkes namn. De utgör grunden för de beslut vi fattar och hjälper oss att navigera mot visionen.

Hjärta

Nära

Vi lever och verkar här och levererar värde till våra kunder varje dag, året runt. Närheten är också inbyggd i vår organisation, med alla våra olika avdelningar i samma hus. Vi har nära kontakt med varandra och en gemensam vision.

Man springer på kugghjul

Engagerad

Vår närhet och lokala förankring ger oss också möjlighet att låta våra kunder känna och uppleva vårt engagemang. Lösningen på ett strömavbrott, en isig backe eller en vattenläcka är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Träd

Hållbar

Genom engagemang och närhet delar vi visionen om hållbarhet med våra kunder. Vi vill göra dem till hållbara invånare och de vill hjälpa oss att uppnå visionen. Genom vårt sätt att arbeta gör vi det lätt för dem att göra rätt.

Skip to content