Om oss

Vi är en del av vardagen

En väl fungerande infrastruktur är en  förutsättning för att vardagslivet ska fungera. Vad innebär det? Jo, att  Ulricehamns kommuninvånare kan vakna i ett varmt hem, ta en tidig  morgondusch. Att de har el till kaffekokaren, att de kan förflytta sig på bra vägar till jobbet. Att de har tillgång till snabb och stabil kommunikation mot världen, att soporna är hämtade när de kommer hem. Att de kan läsa en god bok i sänglampans sken. Självklara saker som de inte behöver tänka på. Vi finns och verkar här, i vår bygd.

Vårt uppdrag

Ulricehamns Energi är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Vi ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn, vilket innebär att vi bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera. Vi är en del av vardagen helt enkelt!

85

85 anställda

Vi är ca 85 anställda som arbetar på Ulricehamns Energi. Alla utgår från Karlsnäsvägen i Ulricehamn, men de flesta av oss arbetar ute på olika arbetsplatser och projekt som pågår runt om i kommunen.

39

39 drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken! T.ex. ingenjörer, maskinister, anläggningsarbetare, ekonomer, marknadsförare, kundservicepersonal, mätingenjörer, fastighetsskötare, IT-tekniker…

287

287 Mkr

I takt med att Ulricehamn växer, så växer vi. 2020 omsatte verksamheten totalt 287 miljoner kronor.

Här finns vi

På Karlsnäsvägen

Vårt huvudkontor ligger på Karlsnäsvägen 11. Hit kommer du om du vill besöka oss. Våra öppettider hittar du här.

UEAB Kontor

I hela kommunen

Vår verksamhet pågår runt om i hela Ulricehamns kommun. Klicka på kartan för större bild.

Karta UEAB

Hemma hos dig

Våra leveranser når ofta hela vägen hem till dig. Leveranser som måste fungera. Alla dagar. Dygnet runt.

Rinnande kran

Vår väg

Vår affärsidé

Vårt uppdrag…

Ulricehamns Energi skall tillhandahålla god infrastruktur så att människor och företag kan bo, verka och utvecklas hållbart i Ulricehamns Kommun.

Illustration Tornet

Vår mission

Vårt sätt att arbeta…

Genom att ha blicken i framtiden, engagemang och närhet till kund, bygger och underhåller vi infrastruktur med fokus på hållbarhet.

VÅR VISION

Är vår dröm…

Vi skapar hållbara invånare, för en bättre framtid.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är vår själ och genomsyrar allt som görs i vårt varumärkes namn. De utgör grunden för de beslut vi fattar och hjälper oss att navigera mot visionen.

Nära

Nära

Vi lever och verkar här och levererar värde till våra kunder varje dag, året runt. Närheten är också inbyggd i vår organisation, med alla våra olika avdelningar i samma hus. Vi har nära kontakt med varandra och en gemensam vision.

Engagerad

Engagerad

Vår närhet och lokala förankring ger oss också möjlighet att låta våra kunder känna och uppleva vårt engagemang. Lösningen på ett strömavbrott, en isig backe eller en vattenläcka är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Hållbar

Hållbar

Genom engagemang och närhet delar vi visionen om hållbarhet med våra kunder. Vi vill göra dem till hållbara invånare och de vill hjälpa oss att uppnå visionen. Genom vårt sätt att arbeta gör vi det lätt för dem att göra rätt.

Tillsammans för Ulricehamn

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!