Om oss

En del av din vardag!

En väl fungerande infrastruktur är en förutsättning för att vardagslivet ska fungera. Vår uppgift är att leverera en god infrastruktur till alla som bor, lever och verkar i Ulricehamn.

Vad innebär det?

Jo, att du kan vakna i ett varmt hem, ta den tidiga morgonduschen. Att du har el till kaffekokaren, att du kan förflytta dig på bra vägar till jobbet. Att du har fibernät med snabb uppkoppling som gör att du kan betala dina räkningar i tid, att soporna är hämtade när du kommer hem. Att du kan läsa en god bok i sänglampans sken. Självklara saker som du inte behöver tänka på.

Vi finns och verkar här, i vår bygd. Vi är en del av din vardag helt enkelt!

Pågående fiberarbete

Vårt företag

Ulricehamns Energi är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Vi ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn vilket innebär att vi bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera.

Elnät, fjärrvärme, fibernät, vatten och avlopp, avfall, fordondsgas, väg och park samt belysning. Utöver det ansvarar vi för kommunens transportcentral.

Affärsidé

Ulricehamns Energi skall på ett kostnadsoptimalt sätt tillhandahålla en god infrastruktur så att människor, näringsliv och organisationer kan bo, verka och utvecklas i Ulricehamns kommun.

Vision

Ulricehamns Energi ska med hög kompetens och stor effektivitet vara den ledande samarbetspartnern inom infrastruktur i Ulricehamns kommun.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!