Jobba hos oss

Vill du arbeta i en intressant framtidsbransch?
Just nu söker vi:

Ett glas hålls under en kran med rinnande vatten

 Sektionschef VA

Som Sektionschef för VA kommer du att leda en grupp på nio medarbetare (drifttekniker samt processingenjör) med lång erfarenhet från verksamheten, vars uppdrag är att utföra drift-och underhållsarbeten. Dina arbetsuppgifter består av arbetsledning, optimering och uppföljning av verksamheten. Du är involverad i budgetarbetet och har det formella personal- och arbetsmiljöansvaret. Din viktigaste uppgift är att se till att verksamheten bedrivs på bästa sätt, genom ett löpande utvecklingsarbete tätt ihop med ditt team. På sikt kommer du även att vara en nyckelspelare i vårt nya reningsverk, där du får vara med och forma VA framtiden i Ulricehamn!

Två män arbetar med att dra kabel till ett elskåp

 Sektionschef Elnät

Som Sektionschef för Elnät har du en viktig roll där du ansvarar för utförandet av planerade investeringar, felsökningar och reparationer inom elnät och gatljus runt om i Ulricehamns kommun. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt kunder. Du skriver protokoll, avropar avtal, hanterar fakturor och har dialog med våra intressenter.  Vidare deltar du aktivt i budgetarbetet och följer upp projektekonomin. För att du skall trivas i din roll ser vi gärna att du är en driven och målfokuserad person med god administrativ förmåga. Du har ett affärsdriv med en god ekonomisk förståelse.

Tre kvinnor vid en dator

Upphandlare/Inköpare

I rollen som Upphandlare/inköpare kommer du att självständigt arbeta med varu- och tjänsteupphandlingar inom samtliga av bolagets verksamhetsområden. Du arbetar nära de olika avdelningscheferna på Ulricehamns Energi både med att leda inköpsprojekt och att vara en stöttande funktion. Dina kontaktytor är främst inom bolaget men kan även vara inom Ulricehamns kommun , andra kommuner eller konsulter. Funktionen är ny vilket innebär att du kommer ha en aktiv roll i att utveckla, påverka och forma framtida inköpsprocesser.

En rörläggare står vid ett stort betongrör

Rörläggare

Som rörläggare på Ulricehamns Energi arbetar du brett inom rörläggning. Detta innebär allt från underhåll på det befintliga VA-ledningsnätet, inkoppling av serviser, utföra vattenavstängningar, läcksökning, laga vattenläckor, åtgärda spill-och dagvattenstopp till nyanläggning. Du använder modern teknisk utrustning och arbetar systematiskt och förebyggande i syfte att säkra våra ledningsnät. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och du kommer både få arbeta självständigt men även i tätt samarbete med andra funktioner på bolaget. Beredskap för VA-Nät kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vatten och avlopp samt har ett stort intresse för detta område. Du har en god fysisk, är noggrann och bidrar med en positiv stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där flexibilitet och lyhördhet är extra viktigt för oss. B-körkort är ett krav.a

hjärta

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en teamkänsla med mycket hjärta och omsorg.

Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

39 olika drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken! T.ex. ingenjörer, maskinister, anläggningsarbetare, ekonomer, marknadsförare, kundservicepersonal, mätingenjörer, fastighetsskötare, IT-tekniker…

Vi söker nya kollegor

Vi kör verksamheten med full fart framåt. På denna sida finns aktuella lediga tjänster.  Du kan också skicka en spontanansökan, för att göra oss uppmärksamma på att du finns. Varmt välkommen till oss!

Sommarjobb

Varje år tar vi in sommarjobbare inom olika delar av verksamheten. Årets sommarjobbare är klara, men håll gärna ögonen öppna igen inför nästa sommar!

En del av din vardag

Vår uppgift är att leverera en god infrastruktur till alla som bor, lever och verkar i Ulricehamn.

Vad innebär det? Jo, att du kan vakna i ett varmt hem, ta den tidiga morgonduschen. Att du har el till kaffekokaren, att du kan förflytta dig på bra vägar till jobbet. Att du har fibernät med snabb uppkoppling, att soporna är hämtade när du kommer hem. Att du kan läsa en god bok i sänglampans sken. Självklara saker som du inte behöver tänka på. Vi finns och verkar här, i vår bygd. Vi är en del av din vardag helt enkelt!

Viktigt på riktigt

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Allt vi gör präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv.

Miljö- och klimatfrågan står i centrum på många olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda lokalproducerad fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, världsledande fjärrvärme eller moderna anläggningar för återvinning.

Personalen i fokus

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här. Idag är vi ca 80 medarbetare som arbetar med massor av olika yrken och tjänster.

Hos oss är personalen i fokus och här jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Utsiktsvy över Ulricehamn

Vill du jobba med oss?

Under 2019 har vi tillsatt allt ifrån ingenjörer, till tekniker och ny VD. Håll utkik – Så snart vi har en ledig tjänst på gång så aviserar vi den här!

Leende kundservicemedarbetare

När du ansöker

Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!