Jobba hos oss

Just nu söker vi

SEKTIONSCHEF VA

Vill du arbeta i en intressant framtidsbransch? Just nu söker vi Sektionschef VA

Konferens Team Energi

Som Sektionschef för VA kommer du att leda en grupp på nio medarbetare (drifttekniker samt processingenjör) med lång erfarenhet från verksamheten, vars uppdrag är att utföra drift-och underhållsarbeten.

Dina arbetsuppgifter består av arbetsledning, optimering och uppföljning av verksamheten. Du är involverad i budgetarbetet och har det formella personal- och arbetsmiljöansvaret. Din viktigaste uppgift är att se till att verksamheten bedrivs på bästa sätt, genom ett löpande utvecklingsarbete tätt ihop med ditt team. På sikt kommer du även att vara en nyckelspelare i vårt nya reningsverk, där du får vara med och forma VA framtiden i Ulricehamn!

Mätningstekniker

Tycker du om att arbeta flexibelt och styra lite över din egen arbetsdag, då är detta jobb något för dig.

Nu rekryterar vi en mätningstekniker till UEAB och du kommer att arbeta med varierande inmätning- och utsättningsuppdrag inom bland annat anläggning och VA.

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn!

39 olika drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken! T.ex. ingenjörer, maskinister, anläggningsarbetare, ekonomer, marknadsförare, kundservicepersonal, mätingenjörer, fastighetsskötare, IT-tekniker…

Vi söker nya kollegor

Vi kör verksamheten med full fart framåt. På denna sida finns aktuella lediga tjänster.  Du kan också skicka en spontanansökan, för att göra oss uppmärksamma på att du finns. Varmt välkommen till oss!

Sommarjobb

Varje år tar vi in sommarjobbare inom olika delar av verksamheten. Årets sommarjobbare är klara, men håll gärna ögonen öppna igen inför nästa sommar!

hjärta

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

En del av din vardag

Vår uppgift är att leverera en god infrastruktur till alla som bor, lever och verkar i Ulricehamn.

Vad innebär det? Jo, att du kan vakna i ett varmt hem, ta den tidiga morgonduschen. Att du har el till kaffekokaren, att du kan förflytta dig på bra vägar till jobbet. Att du har fibernät med snabb uppkoppling, att soporna är hämtade när du kommer hem. Att du kan läsa en god bok i sänglampans sken. Självklara saker som du inte behöver tänka på. Vi finns och verkar här, i vår bygd. Vi är en del av din vardag helt enkelt!

Viktigt på riktigt

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Allt vi gör präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv.

Miljö- och klimatfrågan står i centrum på många olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda lokalproducerad fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, världsledande fjärrvärme eller moderna anläggningar för återvinning.

Personalen i fokus

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här. Idag är vi ca 80 medarbetare som arbetar med massor av olika yrken och tjänster.

Hos oss är personalen i fokus och här jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Utsiktsvy över Ulricehamn

Vill du jobba med oss?

Under 2019 har vi tillsatt allt ifrån ingenjörer, till tekniker och ny VD. Håll utkik – Så snart vi har en ledig tjänst på gång så aviserar vi den här!

Leende kundservicemedarbetare

När du ansöker

Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!