Jobba hos oss

Vill du jobba med oss?

Ulricehamn växer och det gör även vi.  Är du intresserad av att arbeta hos oss, så vill vi gärna veta det.  Din intresseanmälan skickar du till jobb@ueab.se 

Vi söker ny VD

Vår nuvarande VD, Per, kommer att gå i pension inom kort och nu söker vi hans efterträdare. UEAB söker dig som vill ta vid och fortsätta driva verksamheten samt utveckla i takt med de förväntningar och krav som finns i omvärlden. Ditt uppdrag som VD innebär ett nära samarbete med ägare, styrelse samt ledningsgrupp för bolaget och du ansvarar för att beslutade verksamhetsplaner och strategier följs. Vidare är du en erfaren ledare som coachar och leder arbetet genom dina medarbetare och din ledningsgrupp. Du är en strateg men samtidigt har du en operativ förståelse, är engagerad och involverad i verksamhetens utveckling. Är du den vi söker? Läs mer och ansök på www.randstad.se

Vi söker Elnätschef

I ditt uppdrag som Elnätschef kommer du att ha en spännande nyckelroll i att driva den expansiva utvecklingen inom Ulricehamn kommuns infrastruktur. Du har det övergripande elnätsansvaret och drivs av att skapa en långsiktigt hållbar utveckling för vårt elnät genom modernisering och innovation. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom området samt flera års arbetslivserfarenhet från en ledande befattning inom el/-energibranschen. Du är en person som har goda kunskaper och intresse inom företagsekonomi, upphandlings-och utvecklingsarbete. Som person är du prestigelös och analytisk men även handlingskraftig och lyhörd. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan till www.pspartner.se

Vi söker Elmontör

Tjänsten
Som elmontör på Ulricehamns Energi kommer du att arbeta varierande med bland annat nyanläggning, ombyggnad samt drift- och underhållningsarbeten på vårt el- och gatubelysningsnät i kommunen, vilket innebär arbete i mottagningsstationer, nätstationer, kabelnät samt luftledningar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom el eller liknande. Har du tidigare erfarenhet som elmontör/distributionselektriker och/eller erfarenhet från underhåll och drift av elanläggningar på hög-och lågspänning, är detta starkt meriterande. Att vara förtrogen med EBR, ESA och elinstallationer ses också som ett stort plus. Du är en person som trivs att arbeta självständigt likväl som i vårt arbetsteam. Du har fokus på våra kunders behov och hittar de bästa lösningarna utifrån kvalitet och elsäkerhet. B-körkort är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du innehar även C-, BE eller CE-körkort. 

Anställningsform
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Har du vidare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Conny Carlsson. Facklig företrädare från SEKO är Stefan Åkesson. Båda nås via vårt växelnummer 0321-532300. Din ansökan skickar du till jobb@ueab.se Sista ansökningsdagen är 9.e juni.  

Ulricehamn växer

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Vårt uppdrag är att skapa en så bekväm och behaglig vardag för alla som bor lever och verkar här.

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här.

I vår vardag jobbar vi med fibernät, fjärrvärme, elnät, vatten och avlopp, avfallshantering, stadsmiljö som såsom cykelvägar, snöröjning, sandning, vår och höstsopning, ekonomi och planering. I vår kundservice tar vi emot besök och svarar på frågor.

Allt vi gör på Ulricehamns Energi präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv. Miljö- och klimatfrågan står i centrum på olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, klimatsmart fjärrvärmemix och modern anläggning för återvinning.

Som blivande medarbetare har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder.

Idag är vi ca 75 medarbetare och vi har många olika yrken och tjänster. Hos oss jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och vi driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Vi vet att vi kommer att ha några riktigt intressanta och spännande år framför oss och vill du vara med när Ulricehamns växer kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss om vi inte har några lediga jobb för tillfället.

Vad händer när jag skickar in en ansökan?

*Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

*Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

*Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

*Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!