Jobba hos oss

Vill du jobba med oss?

Ulricehamn växer och det gör även vi.  Är du intresserad av att arbeta hos oss, så vill vi gärna veta det.  Din intresseanmälan skickar du till jobb@ueab.se 

Ulricehamn växer

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Vårt uppdrag är att skapa en så bekväm och behaglig vardag för alla som bor lever och verkar här.

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här.

I vår vardag jobbar vi med fibernät, fjärrvärme, elnät, vatten och avlopp, avfallshantering, stadsmiljö som såsom cykelvägar, snöröjning, sandning, vår och höstsopning, ekonomi och planering. I vår kundservice tar vi emot besök och svarar på frågor.

Allt vi gör på Ulricehamns Energi präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv. Miljö- och klimatfrågan står i centrum på olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, klimatsmart fjärrvärmemix och modern anläggning för återvinning.

Som blivande medarbetare har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder.

Idag är vi ca 75 medarbetare och vi har många olika yrken och tjänster. Hos oss jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och vi driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Vi vet att vi kommer att ha några riktigt intressanta och spännande år framför oss och vill du vara med när Ulricehamns växer kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss om vi inte har några lediga jobb för tillfället.

Vad händer när jag skickar in en ansökan?

*Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

*Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

*Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

*Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!