Jobba hos oss

Vill du jobba med oss?

Ulricehamn växer och det gör även vi.  Är du intresserad av att arbeta hos oss, så vill vi gärna veta det.  Din intresseanmälan skickar du till jobb@ueab.se 

Just nu söker vi en Mätningstekniker

Då vår nuvarande kollega går vidare inom bolaget, söker vi nu en ny mätningstekniker!

Som mätningstekniker på Ulricehamns Energi kommer du att arbeta med varierande inmätning- och utsättningsuppdrag inom olika områden såsom anläggning och VA. Du utför mätningar inom planering- och byggprocessens alla skeden, från projekteringsmätning till relationsinmätning och i arbetet ingår det även att bygga 3D-modeller för maskinstyrning. I det dagliga arbetet används SBG mätprogram samt AutoCad. I denna roll arbetar du med flera projekt parallellt där du har ett nära samarbete med projekteringsavdelningen, men ett personligt ansvar för dina uppdrag.

För att lyckas i denna roll krävs det att:

Du är en utbildad mätningstekniker eller mätningsingenjör, alternativt har en arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig

Du har erfarenhet av att arbeta med totalstation och GNSS.

Du har goda dator- och IT-kunskaper

Du har B-körkort

Har du erfarenhet av UAS eller arbete i geografiska informationssystem är det starkt meriterande. Som person trivs du i en miljö med snabba förändringar där du självständigt och strukturerat driver dina arbetsuppgifter. Du är helhetsorienterad och klarar av att ha många bollar i luften. För att trivas i tjänsten bör du gilla en variation av att arbeta både inne och ute.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Said, HR-specialist & ansvarig rekryterare, på växelnumret 0321-532300.
Facklig företrädare: Jerry Karlsson, Vision. 0321-532300.

Din ansökan tar vi emot via mail till jobb@ueab.se. Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 2020-01-26 men då ansökningarna behandlas löpande är du välkommen med din ansökan idag!

Just nu söker vi Anläggningsarbetare/Rörläggare

Då Ulricehamns Energi är i en expansiv fas söker vi nu efter anläggningsarbetare/rörläggare för att förstärka vårt härliga team!

Som anläggningsarbetare/rörläggare på Ulricehamns Energi kommer dina arbetsuppgifter att bestå av drift-och underhållsarbeten samt reparation och nyanläggningsarbeten av gator. Du kommer att arbeta med sten-och plattsättning och dessutom vara med och hantera vinterväghållningen. I tjänsten ingår även rörläggning såsom nyanläggning och underhåll på befintligt VA-ledningsnät där man även får hantera akuta problem som kan uppstå såsom läckor på vattenledningarna.
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som uppskattar en vardag med varierande arbetsuppgifter och möjligheterna att arbeta både självständigt men även i ett team. För att vara rätt person för oss ska du som lägst inneha ett B-körkort och en gymnasieutbildning med inriktning Bygg och Anläggning eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Är du en person som dessutom har arbetat med rörläggning eller har erfarenhet från snöröjning är detta starkt meriterande!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Said, HR-specialist och ansvarig rekryterare på växelnumret 0321-532300.
Facklig företrädare: Anders Lindgren, Kommunal. 0321-532300.

Din ansökan tar vi emot via mail till jobb@ueab.se Sista ansökningsdagen är 2020-02-09, men då vi tillämpar löpande urval är du välkommen med din ansökan redan idag!

Ulricehamn växer

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Vårt uppdrag är att skapa en så bekväm och behaglig vardag för alla som bor lever och verkar här.

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här.

I vår vardag jobbar vi med fibernät, fjärrvärme, elnät, vatten och avlopp, avfallshantering, stadsmiljö som såsom cykelvägar, snöröjning, sandning, vår och höstsopning, ekonomi och planering. I vår kundservice tar vi emot besök och svarar på frågor.

Allt vi gör på Ulricehamns Energi präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv. Miljö- och klimatfrågan står i centrum på olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, klimatsmart fjärrvärmemix och modern anläggning för återvinning.

Som blivande medarbetare har du många möjligheter att göra skillnad i vardagen, både för dig själv och våra kunder.

Idag är vi ca 75 medarbetare och vi har många olika yrken och tjänster. Hos oss jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och vi driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Vi vet att vi kommer att ha några riktigt intressanta och spännande år framför oss och vill du vara med när Ulricehamns växer kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss om vi inte har några lediga jobb för tillfället.

Vad händer när jag skickar in en ansökan?

*Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

*Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

*Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

*Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!