Hem / Om oss / Jobba hos oss

Om Ulricehamns Energi

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Projektledare

Nu har vi en exklusiv möjlighet att presentera Sveriges kanske roligaste jobb; vi på Ulricehamns Energi söker den projektledare som kommer att driva byggnationen av kommunens framtida reningsverk. En tjänst som dels kommer att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling, men som också kommer att ha stor påverkan på framtidens Ulricehamn.

Om tjänsten

Som projektledare kommer du, tillsammans med VA-chef, ha huvudansvaret i processen av uppförandet av ett nytt reningsverk och pumpstation med tillhörande ledningsdragning. Du kommer självständigt genomföra utredningar, driva tillståndsprocesser och följa upp tidsplaner. Du är ansvarig över projektets ekonomi samt upphandlingar av ledningsdragning, avloppsreningsverk, pumpstation och ledningsbyggnation. Därtill är du också delaktig i strategiarbetet på VA-avdelningen, att vara beställarens representant och bistå kommuninvånare med korrekt information. I tjänsten får du, förutom denna roliga tjänst, ett gäng härliga kollegor som arbetar mot samma mål.

Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en ingenjörsutbildning eller annan likvärdig erfarenhet inom VA. Det är viktigt att projektledning är din specialitet och att du har drivit större uppdrag inom infrastruktur. För att lyckas väl är det av betydelse att du är strukturerad och har lätt för att knyta och underhålla goda relationer. Ta chansen och bli en del av TeamEnergi, samtidigt som du gör skillnad för framtidens Ulricehamn! Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten

Vi tar emot din ansökan via mail till jobb@ueab.se. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta HR – Siri Axengren genom växelnumret 0321-532300.

Anläggningsarbetare

Trivs du med att arbeta fysiskt och ha en aktiv vardag? Är du händig och har en stark vilja att lära dig? Vill du dessutom vara en del av ett riktigt härligt gäng? I så fall ska du ta chansen att söka tjänsten som anläggningsarbetare hos oss på Ulricehamns Energi.

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare på Ulricehamns Energi kommer dina arbetsuppgifter att bestå av drift- och underhållsarbeten samt reparation och nyanläggningsarbeten av gator. I tjänsten ingår även rörläggning såsom nyanläggning och underhåll på befintligt VA-ledningsnät, där du även får hantera akuta problem som kan uppstå såsom läckor på vattenledningarna.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som uppskattar en vardag med varierande arbetsuppgifter med möjlighet att arbeta både självständigt och i team. För att vara rätt person för oss ska du som lägst inneha ett B-körkort och en gymnasieutbildning med inriktning Bygg- och Anläggning, eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdigt. Är du en person som dessutom har arbetat med rörläggning, eller har erfarenhet från vinterväghållning, är detta meriterande.

Som person är det viktigt att du är flexibel och driven med en förmåga att snabbt ta till dig nya saker. Att kunna ta eget ansvar är också avgörande för att rollen ska passa dig.

Ansök till tjänsten

Din ansökan tar vi emot via mail till jobb@ueab.se Sista ansökningsdag är 2022-10-31 men då vi tillämpar löpande urval är du välkommen med din ansökan redan idag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR – Siri Axengren genom växelnumret 0321-53 23 00.
Facklig företrädare: Henrik Johansson, Kommunal. 0321-53 23 00.

Team Energi

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

Spontanansökan till Team Energi

Spontanansökan

Vi kör verksamheten med full fart framåt. Du kan skicka en spontanansökan, för att göra oss uppmärksamma på att du finns. Varmt välkommen till oss!

jobb@ueab.se

Viktigt på riktigt

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Allt vi gör präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv.

Miljö- och klimatfrågan står i centrum på många olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda lokalproducerad fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, världsledande fjärrvärme eller moderna anläggningar för återvinning.

Personal i fokus

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här. Idag är vi ca 80 medarbetare som arbetar med massor av olika yrken och tjänster.

Hos oss är personalen i fokus och här jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

39 stycken olika drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken!

Anläggningsarbetare

Arbetsledare

Avfallsarbetare

Civilekonom

Controller

Drifttekniker

Ekonom

Elektriker

Elkraftsingenjör

Elmontör

Elnätsplanerare

Energiingenjör

Fastighetsansvarig

Fibersvetsare

Högskoleingenjör

IT-ingenjör

IT-tekniker

Kemiingenjör

Kundtjänst­medarbetare

Lastbilschauffär

Lastbilschauffär

Lastmaskinsförare

Linjemontör

Lokalvårdare

Marknadsförare

Maskinförare

Miljöingenjör

Mätningstekniker

Mätvärdesoperatör

Optotekniker

Renhållningsarbetare

Rörläggare

Styrtekniker

Utredningsingenjör

VA-ingenjör

Planeringsingenjör

Processingenjör

Projektledare

Receptionist

Reglertekniker

Skip to content