Jobba hos oss

Vill du arbeta i en intressant framtidsbransch?
Just nu söker vi:

Konferens Team Energi

 Projektledare VA

Är du en erfaren projektledare inom VA som vill vara med på en spännande resa? Nu har du chansen att få vara ansvarig i uppförandet av ett nytt reningsverk! Sök tjänsten idag!

VA-projektör i arbetskläder

VA-PROJEKTÖR

Är du en erfaren VA-projektör som är redo för nya utmaningar? Nu har du chansen att få jobba med oss i Team Energi, ett härligt gäng som arbetar tillsammans för framtidens Ulricehamn.

vattenkran fyller glas

Drifttekniker VA

Vill du vara med och bidra till att utveckla VA-anläggningar i Ulricehamns kommun? Kanske är det du som vill bli vår nya drifttekniker till VA drift?

Rörläggare med betongrör

RÖRLÄGGARE

Drivs du av att arbeta fysiskt med vatten och avlopp? Gillar du pulsen som kommer med ett omväxlande jobb? Vill du vara med där det händer? Då har du kommit rätt – nu söker Ulricehamns Energi ytterligare en rörläggare.

hjärta

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en teamkänsla med mycket hjärta och omsorg.

Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en teamkänsla med mycket hjärta och omsorg.

Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

39 olika drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken! T.ex. ingenjörer, maskinister, anläggningsarbetare, ekonomer, marknadsförare, kundservicepersonal, mätingenjörer, fastighetsskötare, IT-tekniker…

Vi söker nya kollegor

Vi kör verksamheten med full fart framåt. På denna sida finns aktuella lediga tjänster.  Du kan också skicka en spontanansökan, för att göra oss uppmärksamma på att du finns. Varmt välkommen till oss!

En del av din vardag

Vår uppgift är att leverera en god infrastruktur till alla som bor, lever och verkar i Ulricehamn.

Vad innebär det? Jo, att du kan vakna i ett varmt hem, ta den tidiga morgonduschen. Att du har el till kaffekokaren, att du kan förflytta dig på bra vägar till jobbet. Att du har fibernät med snabb uppkoppling, att soporna är hämtade när du kommer hem. Att du kan läsa en god bok i sänglampans sken. Självklara saker som du inte behöver tänka på. Vi finns och verkar här, i vår bygd. Vi är en del av din vardag helt enkelt!

Viktigt på riktigt

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Allt vi gör präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv.

Miljö- och klimatfrågan står i centrum på många olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda lokalproducerad fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, världsledande fjärrvärme eller moderna anläggningar för återvinning.

Personalen i fokus

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här. Idag är vi ca 80 medarbetare som arbetar med massor av olika yrken och tjänster.

Hos oss är personalen i fokus och här jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

Utsiktsvy över Ulricehamn

Vill du jobba med oss?

Under 2019 har vi tillsatt allt ifrån ingenjörer, till tekniker och ny VD. Håll utkik – Så snart vi har en ledig tjänst på gång så aviserar vi den här!

Leende kundservicemedarbetare

När du ansöker

Vi tar emot din ansökan och bekräftar att den är registrerad.

Vi arbetar mestadels med löpande rekrytering vilket innebär att vi inte har något exakt datum för när din ansökan ska vara inne.

Om du blir kallad till intervju kommer du bland annat att träffa din blivande chef tillsammans med någon ytterligare kollega.

Vi kommer också att be att få se ditt brottsregister. Om det innehåller någon anmärkning som strider mot vår policy, sker ingen anställning.

Du som inte får tjänsten kommer att få besked om detta via din e-post.

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!