Hem / Om oss / Jobba hos oss

Om Ulricehamns Energi

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Projektledare VA

Är du en erfaren projektledare inom VA som vill vara med på en spännande resa? Nu har du chansen att få vara ansvarig i uppförandet av ett nytt reningsverk! Sök tjänsten idag!

Om tjänsten

Du kommer vara en nyckelspelare i Ulricehamns Energis reningsverk, där du får vara med och forma VA framtiden i Ulricehamn. Som projektledare kommer du, tillsammans med VA-chef, ha huvudansvaret i processen av uppförandet av ett nytt reningsverk och pumpstation med tillhörande ledningsdragning.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i bland annat:

  • Följa upp ekonomin och tidsplan i projektet
  • Driva tillståndsprocessen inkl diverse utredningar tex fördjupad miljökonsekvensutredning mm
  • Upphandling ledningsdragning (tillsammans med planeringsavdelningen och VA-nätavdelningen)
  • Upphandling avloppsreningsverk (tillsammans med VA-driftavdelningen)
  • Upphandling pumpstation och ledningsbyggnation (tillsammans med projekterningsavdelningen)
  • Vara beställarens representant i kommande byggnation
  • Information till boende/kommuninvånare/politiker mm
  • Vara delaktig i strategiarbetet på VA avdelningen.

Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från VA-verksamhet eller processindustrin är starkt meriterande. Det är viktigt att projektledning är din specialitet och att du har drivit större uppdrag inom infrastruktur. För att lyckas väl är det av betydelse att du är strukturerad och har lätt för att knyta och underhålla goda relationer.

Som person är du ansvarstagande och har en förmåga att planera och organisera. Du har vana av att ha ett samordnade ansvar och att driva projekt, och trivs bra i en sådan tjänst. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Ta chansen och bli en del av TeamEnergi, samtidigt som du gör skillnad för framtidens Ulricehamn!

Ansök till tjänsten

Vi har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Annie Strand på telefon 0734-368107. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Ansök hos Maxkompetens

VA-Projektör

Är du en erfaren VA-projektör som är redo för nya utmaningar? Nu har du chansen att få jobba med oss i Team Energi, ett härligt gäng som arbetar tillsammans för framtidens Ulricehamn.

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett bolag som beskrivs som ett andra hem?
Vill du vara en del av ett team som drivs av utmaningar där hjälpsamhet står i fokus?
Vill du arbeta brett inom VA och har ett stort tekniskt intresse?

I så fall har vi tjänsten för dig – nu har du möjlighet att ansluta till Ulricehamns Energi och bli vår nästa VA-projektör.

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen arbeta brett med vatten- och avloppsprojektering där du utreder, tar fram åtgärdsförslag och ansvarar för projektgenomförande. Du får självständigt driva projekt inom nyanläggning och förnyelseplanering och säkerställa att processer genomförs korrekt. Som projektör är du tekniskt sakkunnig vid projektering, entreprenad och upphandling. Du kommer i ditt arbete vara en viktig part för att ge projekt rätt förutsättningar att lyckas.
Därtill deltar du vid platsbesök och projektmöten, gör kostnadskalkyler och tekniska beskrivningar, samt håller löpande dialog med beställare, konsulter och invånare i Ulricehamns kommun.

Placeringsort: Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Kvalifikationer

För att rollen ska passa dig är det viktigt att du är utbildad till VA-ingenjör eller har med dig annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi önskar att du har några års erfarenhet som utredningsingenjör eller utvecklingsingenjör där du har arbetat med vatten- och avloppsfrågor, utredningar av ledningsnät och hydrauliska modelleringar.

Som person är du ansvarsfull med en förmåga att självständigt driva processer från start till mål. Du har god kommunikation och trivs med en händelserik vardag. Är du dessutom öppen och positiv kommer du passa väl in hos oss.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansök till tjänsten

Vi har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Annie Strand på telefon 0734-368107. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Ansök hos Maxkompetens

Elnätsprojektör/beredare

En tjänst för dig som trivs i en omväxlande och innehållsrik roll, vill delta i projekt och vara med och planera Ulricehamns framtida elnät.

Om tjänsten

I rollen som Elnätsprojektör/beredare kommer du att vara delaktig i projekt, beredning, beräkningar och underhållsplanering av elnät. Du kommer utreda och planera framtida elnät tillsammans med intressenter, både internt och externt samt ha mycket kontakt med entreprenörer. Du har huvudansvaret för vår dokumentation och att rätt information finns i dokumentationssystemet. Beroende på erfarenhet och intresse kan du även komma bli delaktig i andra typer av projekt tex när nya IT-system ska implementeras.

I rollen samarbetar man nära andra funktioner på sektionen el-planering och övriga avdelningar på företaget. Projekt drivs parallellt vilket innebär att du både kommer driva och ansvara för delar i gemensamma projekt samtidigt som du utför andra arbetsuppgifter. Du rapporterar till Elnätschef.

Kvalifikationer

Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom Elkraftområdet och trivs i en varierande och händelserik roll. Du gillar att arbeta administrativt och har kunskaper inom Cad eller liknande program samt goda kunskaper i Officepaketet. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande och noggrann. Du är en kommunikativ person som trivs att ha många olika kontaktytor (både internt och externt) och kan agera självständigt och i samverkan med kollegor. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig i olika situationer och att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för det hållbara samhället. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ulricehamns Energi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och tryggt företag! Låter det intressant för dig?

Ansök till tjänsten

I den här rekryteringen samarbetar Ulricehamns Energi med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde +46 705 80 98 93 alternativt Jennifer Djureholt; +46 722 35 11 29

Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Facklig kontakt Ulricehamns Energi: Henrik Johansson, Kommunal 0321-532300. Vi intervjuar löpande och vill gärna ha din ansökan snarast.

Team Energi

Team Energi

Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Välkommen till ett härligt gäng, där vi arbetar tillsammans för Ulricehamn!

Spontanansökan till Team Energi

Spontanansökan

Vi kör verksamheten med full fart framåt. Du kan skicka en spontanansökan, för att göra oss uppmärksamma på att du finns. Varmt välkommen till oss!

jobb@ueab.se

Viktigt på riktigt

Att jobba på Ulricehamns Energi är i flera avseenden en rolig, stimulerande och meningsfull sysselsättning. Allt vi gör präglar Ulricehamn. Varje arbetsuppgift bidrar starkt till både nutida och framtida ulricehamnares möjligheter till ett gott liv.

Miljö- och klimatfrågan står i centrum på många olika sätt hos oss, oavsett om det gäller att erbjuda lokalproducerad fordonsgas, laddstationer för laddning av elbilar, prisbelönt dricksvatten, världsledande fjärrvärme eller moderna anläggningar för återvinning.

Personal i fokus

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som finns och verkar här. Idag är vi ca 80 medarbetare som arbetar med massor av olika yrken och tjänster.

Hos oss är personalen i fokus och här jobbar både yngre och äldre, män och kvinnor i en skön mix. Vi förespråkar en god hälsa och driver sedan flera år tillbaka ett friskvårdsprojekt med hälsofrämjande aktiviteter. Inom bolaget finns också goda möjligheter till vidareutbildning inom respektive yrkesområde.

39 stycken olika drömyrken

Hos oss finns nästan alla drömyrken!

Anläggningsarbetare

Arbetsledare

Avfallsarbetare

Civilekonom

Controller

Drifttekniker

Ekonom

Elektriker

Elkraftsingenjör

Elmontör

Elnätsplanerare

Energiingenjör

Fastighetsansvarig

Fibersvetsare

Högskoleingenjör

IT-ingenjör

IT-tekniker

Kemiingenjör

Kundtjänst­medarbetare

Lastbilschauffär

Lastbilschauffär

Lastmaskinsförare

Linjemontör

Lokalvårdare

Marknadsförare

Maskinförare

Miljöingenjör

Mätningstekniker

Mätvärdesoperatör

Optotekniker

Renhållningsarbetare

Rörläggare

Styrtekniker

Utredningsingenjör

VA-ingenjör

Planeringsingenjör

Processingenjör

Projektledare

Receptionist

Reglertekniker

Skip to content