Engagemang

Vårt engagemang

Ulricehamns Energi vill medverka till en positiv utveckling av Ulricehamn genom att skapa en bra vardag. En vardag som fungerar idag och i framtiden och som bidrar till att vi lyckas nå kommunens övergripande mål – 25 000 invånare 2020.

Därför engagerar vi oss i flera olika sponsringsuppdrag. Vår policy är att alla uppdrag måste vara lokalt förankrade och att de på ett positivt sätt bidrar till ökad nytta för dig som kund. Sponsring är också en del av vår kommunikation och ska ge en positiv bild av företaget och skapa goda relationer till vår omvärld.

Sponsring

Sponsring bygger på en ömsesidig nytta och vi är mycket måna om att våra sponsringssamarbeten ska ge ett mervärde till oss och den sponsrade förening/organisation men också på ett positivt sätt bidra till ökad nytta för våra kunder.

Vem sponsrar Ulricehamns Energi?

Vi är ett lokalt bolag som vill stötta där vi verkar och vår policy är att merparten av alla uppdrag ska vara lokalt förankrade. Vi sponsrar mestadels föreningar inom idrott, fritid och kultur med fokus på barn- och ungdomsverksamheten. Att vi valt just dessa områden beror på att det är verksamheter som vi gärna vill vara en aktiv del utav. Vi tror det är viktigt att alla som vill ha en aktiv fritid också ges den möjligheten. Målgruppen är dessutom viktigt för Ulricehamns framtida utveckling. Exempel på aktiviteter som vi sponsrat de senaste åren är bland annat Energihoppet för konståkningsintresserade ungdomar, Klassbollen i Marbäck, Energicupen i fotboll samt LAN-party för spelsugna ungdomar.  Ytterligare exempel är aktiviteter riktade mot ungdomar inom Badmintonklubben Tellus, Åsundens Simsällskap, Ulricehamns Tennisklubb, UIF Hockey, UIF Skidor, UOK, UIFK, Timmele GoiF, Redvägs Fotbollsklubb, Södra Ving samt Bowlinghallen.

Utöver sponsringen till barn- och ungdomsverksamheten vill vi också genom sponsring bidra till att förgylla vardagen på ett eller annat sätt för ulricehamnaren.
Som exempel kan nämnas fasadbelysningen på Folkets Hus, julbelysningen  längs med gågatan, belysningen på Kallbadhuset, samt belysningen av kommunens bryggor och strandpromenad.

Vi sponsrar inte

Enskilda individer, föreningar och organisationer som anses kontroversiella eller har ett religiöst eller politiskt budskap sponsrar vi inte.

Häst hoppar över hinder

Felanmälan

Kontakta kundservice via 0321-53 23 00.
Vi har beredskap dygnet runt!