Hem / Nyheter / Prisjustering elnät from 1 jan 2024

Prisjustering elnät from 1 jan 2024

Du som har Ulricehamns Energi Elnät AB som elnätsleverantör kommer att få ett justerat elpris from den 1 januari 2024.

För att klara energiomställningen, kommunernas och näringslivets tillväxtplaner samtidigt som vi säkerställer att vi har ett väl fungerande och robust elnät dygnet runt, året om, kommer inte bara vi på Ulricehamns Energi Elnät AB, utan även många andra elnätsägare behöva göra kraftiga investeringar i elnätet över lång tid framöver. Samtidigt befinner vi oss i en tid av hög inflation och ökade kostnader för att bygga elnät vilket innebär att vi behöver höja elnätsavgiften med, i genomsnitt, 10,7 % för att täcka våra utgifter.

Gågatan i Ulricehamn
Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content