Hem / Nyheter / Nytt betalsystem på gasstationen

Nytt betalsystem på gasstationen

Från och med den 1 december 2022 byter gasstationen betalsystem.

Privatkunder
Kortet med FordonsGas logga kommer att sluta fungera efter den 30 november 2022, men det går självklart att fortsätta att tanka med vanliga betalkort såsom Visa och MasterCard.

Företagskunder
Ni som tankar med kortet med FordonsGas logga behöver gå in och godkänna OG Clean Fuels kortvillkor på ogcleanfuels.se/tankkort för att, tills vidare, kunna fortsätta att tanka med detta kort även efter den 1 december 2022. OG kommer i närtid att skicka nya OG Cleans Fuels tankkort till er som ersätter ert befintliga tankkort med FordonsGas logga. Förutom kortet med FordonsGas logotyp så kommer även Qstar och Gröna Bränslen korten fortsatt att fungera.

OG Clean Fuels, en ledande aktör på den europeiska marknaden för hållbara drivmedel, har förvärvat tankstationerna från den nuvarande ägaren FordonsGas. Affären innebär att 40 tankstationer kommer att adderas till OG Clean Fuels nuvarande stationsnät. Avtalet omfattar, men är inte begränsat till, anläggningstillgångar bestående av 36 CBG-tankstationer (komprimerad biogas) och 4 LBG-tankstationer (flytande biogas). Förutom expansionen i Sverige arbetar OG kontinuerligt med att utöka sitt nätverk och har för närvarande över 250 hållbara tankstationer i Tyskland, Italien, Nederländerna och Sverige.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content