Hem / Nyheter / Planerad vatten­avstängning i Vegby

Planerad vatten­avstängning i Vegby

Vi är i behov av att renovera delar av det kommunala VA-nätet i Vegby. Arbetet kommer att utföras i anslutning till vattentornet, vilket innebär att samtliga hushåll i Vegby kommer att vara utan vatten under natten mellan tisdag den 25/1 och onsdag den 26/1.

Under pågående arbete kommer vi att ställa ut dricksvattentankar vid vattentornet samt någonstans mitt på Storgatan. När vattnet är påsläppt kan brunt vatten förekomma. Undvik att tvätta vittvätt tills vattnet har klarnat.

Uppdaterad information via SMS Direkt
Vi kommer att skicka uppdaterad information via vår SMS-tjänst. Har du inte registrerat dig ännu så kan du göra det på www.ueab.se/sms-direkt.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0321-532300 eller via e-post info@ueab.se

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content