Hem / Nyheter / Ulricehamns Energi AB tilldelade tillväxtsigill av UC

Ulricehamns Energi AB tilldelade tillväxtsigill av UC

Ulricehamns Energi  har tilldelats ett Nordiskt Tillväxtsigill av UC. Ett sigill som endast ett fåtal av Sveriges företag kvalificerar sig till och som visar att vi utmärkt oss som ett tillväxtföretag vid årsbokslutet 2020.

Som tillväxtföretag kvalificerar man sig enligt en tillväxtmodell som bland annat omfattas av omsättning de senaste två åren, tillväxt, EBITDA-marginal, soliditet och antal anställda.

Vi är såklart både glada och stolta över att få vi blivit tilldelade sigillet. Att verka i en tillväxtkommun är fantastiskt roligt. Stort tack till både kunder och personal för att ni bidrar, tillsammans för Ulricehamn!

Tillväxtsegill UC

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content