Hem / Nyheter / Har du Ulricehamns högsta solros?

Har du Ulricehamns högsta solros?

Nu är det dags att avgöra tävlingen om vem som odlat Ulricehamns högsta solros 2020. Ära, beröm och fina priser finns att vinna. Notera att alla som är med och tävlar har chans att få pris!

Vi hoppades in i det längsta att vi skulle ha möjlighet att ses fysiskt på Kulturarvsdagen, men så är inte fallet. Istället ber vi dig som vill vara med i tävlingen att fotografera din solros tillsammans med en tumstock. Ta gärna två bilder: en på hela solrosen med tumstock och en närbild på toppen av den, där man tydligt ser siffrorna på tumstocken. Dina bilder och kontaktuppgifter e-postar du till info@ueab.se senast den 13 september 2020.

Lycka till!

Solros med humla
Har du Ulricehamns största solros 2020?
Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content