Hem / Nyheter / Tillfällig avstängning av banvallen

Tillfällig avstängning av banvallen

I samarbete med Ulricehamns kommun avser Ulricehamns Energi AB att utföra VA- och gatuarbeten på Ekholmsliden, med planerad start vecka 34. Under arbetets gång kommer banvallen att behöva nyttjas för transporter till och från arbetsplatsen. Därav kommer gång- och cykelbanan tillfälligt att hållas avstängd måndag – fredag under ca 2 månader, från det att arbetet påbörjas. Avstängningen berör sträckan från Fahlmansgatan och ca 1 km söderut, där gångbanan längs Marbäcksvägen åter ansluter mot banvallen.

Den gröna markeringen på kartan nedan visar tillfällig omdirigering under den tid då gång- och cykelbanan är avstängd.

Banvallen karta

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice per e-post: info@ueab.se eller per telefon: 0321-532300.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content