Hem / Nyheter / Ledningskollen – fråga först, gräv sen!

Ledningskollen – fråga först, gräv sen!

Ulricehamns Energi är med i Ledningskollen

Om du planerar att utföra grävnings- eller borrningsarbete skall du alltid registrera det på Ledningskollen.se innan du påbörjar arbetet. Då det kan finnas el-, opto-, fjärrvärme-, vatten- eller avloppsledningar där du tänker gräva.

Registrering på Ledningskollen gör du via Ledningskollen.se där du registrerar ett konto och sedan registrerar ett ärende där du markerar var du tänker gräva. Ledningskollen är en kostnadsfri tjänst som gör att du kommer i kontakt med oss och andra ledningsägare om det finns några ledningar där du tänker gräva.

Efter anmälan till Ledningskollen tar vi normalt kontakt och skickar digitalt material inom 3 arbetsdagar, fysisk utsättning sker normalt inom 5 arbetsdagar.

Ledningsanvisning sker endast på ordinarie arbetstid utom vid akuta händelser. Vid akut behov av utsättning ring 0321-53 23 00 och välj felanmälan i knappvalen.

Läs mer här

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content