Hem / Nyheter / Aktuell badtemperatur på nio badplatser

Aktuell badtemperatur på nio badplatser

Ny tjänst med aktuell badtemperatur

Hur varmt är det i vattnet? Det är en fråga som många ställer sig, framförallt under sommarmånaderna. Nu släpper Ulricehamns Energi en ny tjänst där kommunens badgäster får uppdaterad information om vattentemperaturen på nio av kommunens totalt 14 badplatser. Förutom vattentemperatur länkar vi också till väder, kartposition samt det senaste vattenprovet publicerat av Havs- och vattenmyndigheten.

”Vi är glada över att kunna erbjuda denna nya webbtjänst till våra invånare”, säger Hans Andersson, Fiber & IT-chef på Ulricehamns Energi. ”Vi vet att många är intresserade av badtemperaturen i våra sjöar, särskilt under sommarmånaderna. Genom att tillhandahålla den här informationen på ett enkelt och tillgängligt sätt, hoppas vi kunna förbättra badupplevelsen och främja möjligheterna till en aktiv fritid för våra invånare. Det är också ett bra sätt för oss att testa den nya digitala tekniken, som ger oss möjligheter att utveckla en mera hållbar kommun”.

Den nya tjänsten kommer att finnas tillgänglig under badsäsongen.

Skip to content