Hem / Nyheter / Stort tack till alla som svarat på vår kundattitydundersökning!

Stort tack till alla som svarat på vår kundattitydundersökning!

Våra kunder är inte bara kunder, utan samtidigt våra ägare. Därför är vi extra måna om att kunna bibehålla god kundnöjdhet bland kommunens invånare. Vi säger stort TACK till alla de 600 kunder som ställde upp och svarade på 2019 års kundattitydundersökning, där resultatet visar att hela 91 % av de tillfrågade har gett oss ett betyg på mellan 7 och 10 på en tiogradig skala. Jätteroligt såklart! Vi har dessutom fått in flera bra förbättringsförslag, vilket ses som mycket värdefullt för verksamheten. Förslagen arbetar vi vidare med och återkommer till under 2020.

Gott Nytt År!
Önskar vännerna på Ulricehamns Energi.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content