Hem / Nyheter / Tänt var det här!

Tänt var det här!

Stort belysningsprojekt är i mål

Sedan 2017 har vi på Ulricehamns Energi arbetat med ett projekt för ökad trygghet på landsbygden. Det handlar totalt om 8460 meter gång- och cykelvägsbelysning som  installerats i bland annat Vegby, Nitta, Timmele, Köttkulla, Dalum, Blidsberg, Hökerum samt på några platser kring Ulricehamn.

Den sista etappen var mellan RV40 och Hökerum, där totalt 90 belysningspunkter installerats på en sträcka om 1,9  km. I tisdags invigde/tände Roland Karlsson, Kommunstyrelsens Ordförande, belysningen. I samband med tändningen arrangerade Ulricehamns Energi en reflexpromenad med fika för alla deltagare.

Elskåp  Vandring i reflexvästar

Två hundar i reflexvästar

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content