Hem / Nyheter / Idag den 23 Januari firar vi elens dag!

Idag den 23 Januari firar vi elens dag!

ELENS DAG 23 JANUARI

VI ÄLSKAR EL!

Idag firar vi elens dag och uppmärksammar det som många tar för givet… El skapar förutsättningar för att vardagslivet ska fungera i vårt samhälle och för att vår vardag kan bestå av många mysiga och härliga stunder.

Vad innebär det?

Jo, att du kan vakna i ett varmt hem, ta den tidiga morgonduschen. Att du har el till kaffekokaren,  att du kan använda din dator för att betala dina räkningar i tid. Att du kan läsa en god bok i sänglampans sken, att du slipper veva igång tvättmaskinen för att få rena kläder. Det är självklara saker som du inte behöver tänka på. Det gör vi!

Varför firar vi?

Energiföretagen Sverige har gjort en kort film om varför vi firar elens dag.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
Skip to content