Hem / Nyheter / Digital enkätundersökning gällande avfallsplan pågår

Digital enkätundersökning gällande avfallsplan pågår

Ulricehamns Energi AB har tillsammans med Boråsregionens kommuner tagit fram en gemensam avfallsplan, ”Mot en cirkulär och hållbar framtid”, giltig 2021 – 2030. För att följa upp vissa av målen i avfallsplanen genomförs nu en digital enkätundersökning i Sjuhärad. Undersökningen genomförs av Boråsregionen genom undersökningsföretaget Enkätfabriken.

Svaren från undersökningen kommer användas för att forma framtida initiativ och projekt kring avfall som underlättar för invånarna och ger en förbättrad service. Vid frågor om undersökningen, kontakta gärna Enkätfabriken via deras  support eller på 020 – 12 10 28.

Avfallsplan 2021-2030 (PDF via ulricehamn.se)

Skip to content