Hem / Nyheter / Förändring av din elnätsräkning!

Förändring av din elnätsräkning!

Vi på Ulricehamns Energi vill informera om förändring av din elnätsräkning! Riksdagen har beslutat att avgifter för energiskatten ska flytta över från elhandelsfakturan till elnätsfakturan från och med 1 januari 2018. Flytten av skatten innebär inga kostnader för dig som kund. Den enda skillnaden är att skatten du redan betalar till ditt elhandelsföretag nu hamnar på fakturan från oss i stället.

Med start 1 januari 2018 inför vi även månadsfakturering för samtliga kunder. Det innebär att de kunder som idag har samfakturering varannan månad gällande produkterna el och va, också övergår till månadsfakturering.

Ett smidigt sätt att hantera din faktura är att betala via autogiro. Vill du minska pappershanteringen och värna om miljön är e-faktura perfekt. Det går fint att kombinera båda alternativen.

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss i kundservice.

Skip to content